Dato Onsdag d. 6. juli 2022, kl. 19:00
Sted Sorø Klosterkirke
Klaverkoncert Young-Choon Park

Den sydkoreansk-fødte pianist Young-Choon Park gav sin første fulde klaverkoncert, da hun var syv år og spillede Beethovens klaverkoncert nr. 1 med Seouls symfoniorkester i en alder af ni.

Siden da er hendes musikalske karriere gået fremad, og hun turnerer flittigt i Europa, Skandinavien, Sydafrika og USA, og hun aflægger regelmæssigt besøg på store koncertsteder, herunder Birmingham Symphony Hall, St. David’s Hall i Cardiff, Belfast Waterfront Hall, Alice Tully Hall og Lincoln Center i New York, og optræder med mange af verdens førende orkestre. Hun har desuden gæstet Klassisk i Sorø før.

Se mere her: Klaverkoncert med Young-Choon Park - Sorø Internationale Musikfestival (soroemusik.dk)