Dato Onsdag d. 13. juli 2022, kl. 19:00
Sted Sorø Klosterkirke
Kammermusik koncert med Farve Ensemble

Polsk musikgruppe med speciale i kammermusik. Den består af Agnieszka Riess (klaver), Paweł Riess (bratsch) og Tomasz Sowa (klarinet).

Programmet bliver

Wolgang Amadeus Mozart – Kegelstatt Trio in E-flat major – KV 498 for clarinet, viola and piano (20′) Andante Menuetto Rondeaux: Allegretto

Fryderyk Chopin – Piano trio g-minor op. 8 – transcription for clarinet, viola, piano – written by P. Riess (25′) Allegro con fuoco Scherzo: Vivace Adagio sostenuto Finale: Allegretto

August Klughardt – Schilflieder op.28 –  version for clarinet, viola and piano – written by P. Riess (18′)