Tirsdag d. 24. december 2019, kl. 13:00

Kom og hør Julens glade budskab i Absalons og Hvideslægtens storslåede gravkirke under hovedrenovering med udskiftning og reparation af taget, kalkning og renovering af kirkerummets vægge og lofter, samt restaurering af middelalderkalkmalerier og den berømte, kalkmalede frise med våbenskjolde.

Første etape af hovedskibet står allerede klar med smukke, rene farver, og vi holder i år hele 4 juleaftensgudstjenester af ca. ½ times varighed under iagttagelse af de mindre pladsforhold.

Parkering: Indkørsel gennem Klosterporten og parkering på Store Plads på Akademigrunden og udkørsel ved Science Centret (skiltning). Parkér gerne andre steder i byen eller benyt ”apostlenes heste” for en smidigere afvikling af trafikken.

Kirkebil til alle gudstjenester for sognets beboere. Egenbetaling 10,- kr. hver vej til og fra hjemmet. Bestilling og kirkebil til højmesse senest fredag kl. 16.00 hos Taxa Sorø, tlf. 7023 0918.